Hva er [SCG] StyrkeCoach Grunnkurs og hvem er det for?

[SCG] StyrkeCoach Grunnkurs er et nettbasert videokurs som lærer deg alt du trenger å vite for å trene kroppen din sterk og skadefri. 

[SCG] er obligatorisk for alle som ønsker å gå hele veien til å bli [SSC] Sertifisert StyrkeCoach, akkreditert av Eirik Sandvik og Fitness University.

Etter StyrkeCoach Grunnkurs har du lært korrekt treningsteknikk i alle fundamentale øvelser og bevegelseskategorier, du har lært hvordan tilpasse og velge riktige øvelser til ulike situasjoner (ved rygg-, skulder- og kneplager.) og du har lært hvordan du setter opp effektive treningsprogrammer. 

Kort fortalt lærer du HVORDAN du skal trene hele kroppen sterk med MINIMAL risiko for skade, slik at du får varig treningseffekt og praktisk treningskunnskap du vil bruke resten av livet.

Kurset er perfekt for deg som Personlig Trener som vil bli SPESIALIST på styrketrening og for deg som mosjonist eller idrettsutøver som vil kvalitetssikre din egen trening for å bli sterk og prestere på ditt beste.

Jeg håper jeg ser deg på innsiden! 

Sterk hilsen Eirik Sandvik

P.S. StyrkeCoach Grunnkurs lanseres 22. september og kan forhåndsbestilles til rabattert pris innen 22. august klokken 24.00.


Dette får du tilgang på når kurset åpnes 22. september:

 • 11 moduler med presise videoleksjoner som lærer deg alt du trenger å vite for å trene deg (og andre) sterk og skadefri. Klippene er rett på sak, så du kun lærer det du trenger å vite – slik at du raskest mulig lærer å trene riktig.

 • De 11 modulene er: Fundamentet, Oppvarming, Kjernetrening, Hofte- og Rumpetrening, Markløft (og varianter), Knebøy (og varianter), Benkpress (og varianter), Chin-ups/Nedtrekk (og varianter), Ekstra Beintrening, Ekstra Ovekroppstrening, Treningsprogrammering og Metoder.

 • 11 fullspekkede og illustrerende treningskompendier (PDF-filer) som komplementerer modulene. Disse går i dybden og fungerer som oppslagsverk når du trenger repetisjon og oppfriskning av kunnskap.

 • Kursdeltagelse kvalifiserer deg til påmelding til Styrkesamling, der du kan bli Sertifisert StyrkeCoach (Styrkesamling og sertifisering er ikke inkludert i grunnkurset)

Frister, priser og påmelding:

Rabattert pris fra 12. juli til og med 22. august: 7,990,- (spar: 2,010,-)

Ordinær pris fra 23. august til lansering 22. september: 10,000,-

Betalingsløsninger

Forhåndsbestill kurset til rabattert pris innen 22. august klokken 24.00 og spar 2,010,- (Ordinærpris for kurset er 10,000,-)

 • 00Dager
 • 00Timer
 • 00Minutter
 • 00Sekunder
Ja, jeg forhåndsbestiller kurset til rabattert pris 7 990,- (og sparer 2 010,-)

3 steg til å bli spesialist på styrketrening (som du lærer du i grunnkurset)

 • 1. Lær riktig treningsteknikk i alle øvelser

 • 2. Velg øvelser som passer din kroppsform, skadehistorikk og mål

 • 3. Følg et balansert treningsopplegg i praksis

Bli Sertifisert StyrkeCoach

Deltagelse på StyrkeCoach Grunnkurs er obligatorisk om du ønsker å gå hele veien til å bli Sertifisert StyrkeCoach. Dette skjer på Styrkesamling du kan melde deg på etter grunnkurset (Styrkesamling og Sertifisering er ikke en del av grunnkurset).
Bli Sertifisert StyrkeCoach